Wanli autógumik, Kína egyik piacvezező gyártójától.

A Wanli autógumi gyártóról.

A Cég 1988-ban alapult meg, (SCTR) az első nagy modernizált Állami tulajdonú vállalkozás Kínában melynek fő profilja a teljes sorozatú radiál abroncsgyártás, valamint az egyik legnagyobb vállalkozás Kínában, amely gyárt és exportál abroncsokat.

Díjak:

-Egyike a legjobb 100 Kínai Olaj és Vegyi Ipari vállalkozásoknak
-Egyike a legjobb 100 Guangdong megyei vállalkozásnak

 

Jelenleg két gyárral rendelkezik Panyu és Conghua körzetében. A cég megközelítőleg 8 millió abroncsot gyárt egy évben (beleértve 1.3 millió teljes acél szerkezetű Kamion abroncsot). A termékek elnevezése Wanli és Milever.

 

Az SCTR által gyártott abroncsok sebesség indexe kezdődik T, H, V, Z, W, egészen Y-ig. A radiál szerkezetű abroncsok sorozata 80 tól 25 col-ig terjed, továbbá 10 sorozat több mint 600 méretű és mintázatú teljes acél szerkezetű kamion gumik.(beleértve a tömlős és tömlő nélüli abroncsokat).

 

A széles választékban gyártott abroncsok megfelelnek a Személy, Kisteher, Nehéz gép és Busz gyártmányoknak, mint a BENZ, BMW, Toyota, Honda, GM, Ford, Volkswagen, Audi, Nissan, Red Flag stb. Az SCTR a gyártója a legteljesebb méretű és mintázatú radiál abroncsoknak Kínában.

 

A Cég vezetése átformálta a Nagyvállalkozást, amely egyszer a csőd szélén állt. Hozzáértő irányításuk alatt megteremtették a Kínai abroncsipar hihetetlen történetét. SCTR abroncsgyártását az 1997. évi 1. 07 millióról a 2007. évben 8 millióra növelte. Ez idő alatt a bevétel 290 millió Yuan(RMB)-ról 3000 millió Yuan (RMB)-ra növekedett. Elérte a 20%-os növekedési arányt a 10 egymást követő évben.

 

A cég megerősödésével vezetőjévé vált Kínai abroncs Iparnak.Wanli elnevezésű radiál szerkezetű abroncsai elérték a legjobb Kínai márka (State Quality Examine Bureau) általi díját, valamint a “The Key Export Famous Brand Commodity Supported And Developed by State”by Business Affair Ministry of PRC listájára került. Wanli abroncsokat a világ 110 országába exportálnak Nyugat-Európától egészen Észak-Amerikáig. Megteremtve a legjobb Kínai abroncsot megalapították a világhírű Kínai márkát amely a példaképévé vált az SCTR csapatának.

 

Az SCTR magas Belső minőség ellenőrző követelményei megfelelnek a Hazai és Nemzetközi előírásoknak, valamint a létrehozott tudományos minőség ellenőrző rendszer biztosítja, hogy a termék minden értelemben elnyerje a vásárló elégedettségét.

 

SCTR megfelel sok minőségi rendszernek beleértve (ISO 9001 certificate VDA6.1 certificate of Germany Automobile Industry Assotiation ISO14000 quality system certificate ISO/TS16949 and 2002 system) elsőként a Kínai abroncsgyártásban. Továbbá elérte az Állami minőségi követelményeket beleértve a (DOT approved by America ECE approved by European Union ADR approved by Australia and SASO approved by Middle East)

 

A Cég termelési technológiája az Firestontól származik. A 20 év során kialakult nagy fejlettségű modern technológia tökéletesítésével és fejlesztésével megteremtette a saját egyedi Wanli technológiát. Pillanatnyilag az SCTR az Állami Vállalkozó Központtá vált, Állami Laboratóriuma az új technológiáknak, Guangdong és Guangzhou megyében.

 

A nagy teljesítményű személygépkocsi abroncsok, téli gumik és run-flat (defektmentes) abroncsok gyártásával az SCTR létrehozta a saját egyedülálló jogú rendszerét, és betöltött 20 hiányzó mezőt a tudomány és technológia területén Kínában. A kutatási és fejlesztési alkalmassága elérte a magas nemzetközi szintet.

 

2005. Juliusában kifejlesztették a 24 colos nagy teljesítményű SUV abroncsokat (6.-dik a világon)
2007. Áprilisában kifejlesztették a 26 colos rendkívül nagy teljesítményű SUV abroncsokat (7-dik a világon)
2007. Májusában kifejlesztették a run-flat (defektmentes) abroncsokat (10-dik a világon)

 

A Firestone technikai előírásainak megfelelően, az SCTR fő tudományos és technikai automata termelési és fejlesztési valamint tesztelési felszerelései bemutatásra kerültek több fejlett országban, mint például Németország, Anglia, Amerika, Japán és Olaszország.

 

Együttműködésben néhány fejlett Kínai gépgyártóval megalapult az a kimagaslóan modernizált automata rendszer, amely garantálja a magas minőségű termékek gyártását. Az SCTR bízhat a piacban, mert betartja az ígéreteit, tartja magát a szerződésekhez és osztozik a társadalmi felelősségvállalásban. Ennek megfelelően az SCTR nagy támogatásra és piacra számíthat még akkor is ha az ellátás zuhan a cég kívánalmai ellenére.

 

Wanli típusú abroncsokkal látnak el számtalan híres autógyártót, úgymint a Shanghai Volkswagen, Faw Volkswagen、Faw Red Flag、 Faw Jiefang 、Erqi Dongfeng 、Changfeng Cheetah 、Hainan Mazda、 Zhengzhou Nissan, és Guangzhou Isuzu, és a Kínai piacot. SCTR jelenleg 103 megyei ügynökséggel rendelkezik.

 

Az SCTR rendelkezik a legerősebb vezetői, technikai és egyetemi végzettségű, technikai szakértőkkel különböző területekről, valamint külföldi szakértőkkel, akik a kifejlett technológia mesterei világszerte, és van saját kutató fejlesztő csapata, ami második legismertebb a Kínai abroncs iparban. Mindez elvezet az SCTR fejlődéséhez és biztos jövőjéhez. Praktikusság és fejlesztés olvad egybe az SCTR vérében, mint a felfedező kultúra. Mindenki büszke az elért eredményekre a cégnél. A cég politikája követendő mindanyaiunk számára.

 

Az SCTR számára három fontos követelmény elérése fontos. A termék minősége, a verseny és a természet védelme.

A legjobb kínai abroncs gyártásával megteremteni a világhírű kínai márkát, ez a szlogenje az SCTR csapatának.